Assemblin VS Energioptimering AB

Assemblin VS Energioptimering är en del av Assemblin. som är en av Nordens ledande installatör. Assemblin är specialiserade på områden som tappvattenoptimering och injustering av värme-, kyla- och tappvattensystem. Vår långa och mångsidiga erfarenhet gör oss till experter inom området och ger oss förmågan att leverera skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Med fokus på energibesparingar och förbättrad systemprestanda är vi redo att stödja era fastighetsbehov.

Värmeoptimering

Genom vår tjänst för värmeoptimering fokuserar vi på injustering, service och optimering av värmesystem. Vi hjälper våra kunder med övergripande optimering och rådgivning, värmeinjustering, underhållsåtgärder som byte av pumpar, ventiler, termostater. Det kan vara som enskilda åtgärder eller som del av ett kombinerat energiprojekt.

Tappvattenoptimering

Med tjänstenTappvattenoptimering säkerställer vi att varje tappvattenpunkt utvärderas och optimeras. Vare sig det är med statiska eller dynamiska produkter minskar vi er vattenförbrukningen med 15–30 procent utan att ge avkall på hyresgästernas komfort. Dessutom sparar ni förstås in på energin som annars skulle ha värmt upp vattnet vilket leder till en grönare fastighet.Vi strävar alltid efter att behålla och serva befintlig armatur och på så vis värnar vi om miljön genom att minimera materialförbrukning. Vi har teknikerna och kompetensen att åtgärda och serva befintlig utrustning såväl för toaletter som duschar, tvättställ och köksblandare.Kartläggning av en fastighets tappvarmvatten är standard i våra projekt. Vårt unika dokumentationssystem blir ett viktigt verktyg för fastighetsägare i jakt på energiineffektiva VVC-system samt förebyggande av legionella.

Vi vänder oss till

Inga målgrupper har lagts till ännu
www.assemblin.com open_in_new

Kontaktpersoner

Vi är verksamma i alla län.